Assen geeft gratis energieadvies

Assen geeft gratis energieadvies

De gemeente Assen wil particuliere woningbezitters graag stimuleren om hun woningen te verduurzamen. Daarom biedt de gemeente particuliere woningbezitters een gratis energieadvies aan. Dit advies bevat informatie over wat de mogelijkheden voor duurzaam wonen zijn, wat die maatregelen kosten en in hoeveel jaar deze investering is terugverdiend. Inmiddels heeft de rijksoverheid alle woningen voorzien van een voorlopig energielabel. Dat betekent dat het gratis energieadvies in Assen een andere vorm krijgt. 

U komt in aanmerking voor het advies als:

* Woont u in een VVE, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente Assen.

U kunt de kortingsbon aanvragen via deze mail. Geef u in uw mail a.u.b. uw naam, adres en (mobiel) telefoonnummer door en vermeld als onderwerp ‘Kortingsbon’. Met de aanvraag verklaart u te voldoen aan de voorwaarden en gaat akkoord met onderstaande rechten en plichten.

Met de kortingsbon heeft u recht op:

In ruil voor deze aanbieding vragen wij dat:

Als u de kortingsbon ontvangen heeft maakt u een keuze uit onderstaande energieadviseurs.

DE SLIMMERIK 0592 767 003 Wie is de SlimmeRik? U bent een slimmerik als u slim bezig bent met energie! Slim bezig zijn met energie betekent voor de onafhankelijke SlimmeRik energieadviseurs dat u weet welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn in uw woning en wat vervolgens het beste stappenplan is om uw woning energiezuiniger te maken. In slechts één bezoek bent u een slimmerik, die weet hoe die slim bezig kan gaan met energie!

ECOCERT 0598 690 868 Ecocert geeft onafhankelijk en pragmatisch advies speciaal toegespitst op uw woning, uw situatie en uw budget. Van energielabel, energieadvies, tot en met het begeleiden bij de uitvoer bent u bij Ecocert aan het juist adres.

ENERGIEKEURPLUS 06 41 35 24 44  Energiekeurplus is een onafhankelijk specialist in energiebesparing, thermografie (level 2) & Blowerdoor. Verder voorzien wij woningen en bedrijven van een energielabel of maatwerkadvies.

INVENT 0593 541 045  Praktijkgericht energie-advies op maat gemaakt voor UW woning naar aantoonbare energiebesparing. Eenvoudig, voor iedereen te begrijpen en simpel uitvoerbaar:  Invent!

TAZ ASSEN 0592 269 952 Teken- en adviesbureau Zijlstra denkt met u mee in duurzaam wonen. Breder kijken levert een “TAZ” met energie op met meer wooncomfort.

REAL ADVIES 06 22 10 25 66 “Wij zijn een onafhankelijk isolatie & adviesbureau, vrijwel alle energiebesparende maatregelen kunt u bij ons laten uitvoeren. Van zonnepanelen tot woningisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Geregeld van A tot Z, gemakkelijk, deskundig en snel.” Persoonlijke benadering, snelle service, geregeld van A tot Z…

U maakt uw keuze door hun websites te bekijken of door hen te bellen. Alle adviseurs voldoen aan de kwaliteitseisen van de gemeente. Maar de uiteindelijke verkoopprijs kan wel enigzins verschillen. U betaalt in zijn algemeenheid wat meer bij bedrijven die meer tijd aan u besteden en u meer keuzevrijheid bieden. Heeft u uw keuze gemaakt? Meld hen dat dan telefonisch of via de mail. Vanaf dat moment neemt de energieadviseur u al het werk uit handen! U levert de bon in tijdens het eerste persoonlijke contact.