Isolatieveiling in Assen wegens succes verlengd!

Isolatieveiling in Assen wegens succes verlengd!

Spouw-, vloer-, dak- of glasisolatie? Aanmelden kan tot 24 december

Veel Assenaren hebben belangstelling om samen werk te maken van spouw- en vloerisolatie. Al meer dan 350 woningeigenaren schreven zich daarom in voor de isolatieveiling. Vanwege alle positieve reacties is de termijn om hiervoor in te schrijven verlengd tot 24 december.

Besparen en comfortabel

De isolatieveiling is een gezamenlijke inkoopactie voor spouw-  en vloerisolatie. Door te isoleren gaat uw energieverbruik omlaag, woont u comfortabeler en kunt u maandelijks een flink bedrag besparen. Bedrijven die verenigd zijn in ‘SLIM wonen met energie’ en de gemeente Assen organiseren samen de isolatieveiling. Door samen in te kopen bent u als inwoner van Assen goedkoper uit als u gaat isoleren. Ook kunt u rekenen op uitgebreide ondersteuning bij het hele traject.

Voor 1983

Heeft u een woning die voor 1983 gebouwd is? Dan kunt u zich tot 24 december aanmelden voor de isolatieveiling. U krijgt dan voor slechts € 20,00 een persoonlijk advies zodat u weet wat isoleren u kost en oplevert.

 In zes stappen naar een energiezuinige en comfortabele woning

  1. Meld u aan bij SLIM wonen met energie’ via de website of telefonisch.
  2. Maak een afspraak voor een advies. Dit kost u slechts €20,00.
  3. De adviseur komt bij u thuis en geeft persoonlijk advies.
  4. ‘SLIM wonen met energie’ vraagt een gezamenlijke offerte bij geselecteerde bedrijven.
  5. U ontvangt vrijblijvend een persoonlijke offerte.
  6. U beslist over de offerte.

Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.  Hier vindt u ook meer informatie over de gezamenlijke inkoop. Telefonisch aanmelden kan via 058-3020022.

Profiteer van de subsidiemogelijkheden

Gaat u isoleren? Profiteer dan van de landelijke subsidie voor woningisolatie. Bij minimaal twee isolatiemaatregelen kunt u tot 20% van de kosten terugkrijgen. Daarnaast geldt het lage BTW tarief van 6% nog steeds.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor energie of financiering van energiemaatregelen? Stuur een e-mail naar het Drents Energieloket of bel naar 085-792-0158.