Leveranciers Drents Energieloket gezocht

Leveranciers Drents Energieloket gezocht

De afgelopen twee jaar hebben we in de campagne Zon zoekt Drent samengewerkt met diverse leveranciers van zonnepanelen. Een succesvolle manier om vraag en aanbod samen te brengen. De campagne Zon zoekt Drent wordt uitgevoerd vanuit het Drents Energieloket: de samenwerking van de twaalf Drentse gemeente, de provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, SLIM en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.

In het najaar van 2015 gaan we deze formule ook toepassen voor isolatie. Dit zal gaan gebeuren vanaf 1 september onder de noemer ‘Drent zit er warmpjes bij’/ De Warmtetour. :SLIM is hierbij de uitvoerende partner, die de contacten met de bedrijven legt en verbindt aan het loket.

Meld je bedrijf aan bij het Drents Energieloket
De samenwerking met bedrijven is voor het Drents Energieloket van groot belang. Hierdoor kunnen we particuliere woningeigenaren van een goed aanbod voorzien. We vragen bedrijven dan ook om zich aan te sluiten bij het Drents Energieloket. Hierover hebben in juni een drietal informatieavonden plaatsgevonden. Bedrijven die zich aansluiten bij het Drents Energieloket bieden we een podium op de informatieavonden over isolatie en zonnepanelen (resp. de Warmtetour en de Zonnetour) en vermelden we op de website www.drentsenergieloket.nl/leveranciers.

Nieuw: voorwaarden deelname Drents Energieloket
Voor de komende campagne(s) die we vanuit het Drents Energieloket organiseren, gaan we een aantal voorwaarden stellen op het gebied van klantgerichtheid en kwaliteit. Zo kunnen we het Drents Energieloket de komende jaren mogelijk blijven maken en het aanbod op professionele wijze vorm geven. In samenwerking met onze partners Bouwend Nederland, Uneto-VNI en :SLIM wonen met energie zijn daarom kwaliteitscriteria ontwikkeld.

Meer informatie over de voorwaarden, de kosten en wat u daarvoor terug krijgt vindt u hier: Voorwaarden bedrijven deelname aan Drents Energieloket(pdf).

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met :SLIM wonen met energie:info@slimwonenmetenergie.nl, telefoon: 06-21542770