Opening Drents Energieloket

Opening Drents Energieloket

Vanaf 10 maart is het Drents Energieloket geopend. Het Drents Energieloket wil huiseigenaren van Drenthe van goed onafhankelijk advies voorzien om energie te gaan besparen of om duurzame energie te gaan opwekken in hun woning.

Wat doet het Drents Energieloket?
Op www.drentsenergieloket.nl kun je terecht voor vragen over het energiezuiniger maken van je woning: Welke stappen kun je nemen? Wat is er allemaal mogelijk? Zijn er subsidies voor? Heb je vragen, dan is het loket telefonisch en via e-mail te bereiken. Het Drents Energieloket voorziet je van onafhankelijke adviezen en is niet gelieerd aan bedrijven.

Samenwerking
Binnen het Drents Energieloket werken veel partijen samen: de twaalf Drentse gemeenten, de provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto VNI en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.

Informatieavonden
Het Drents Energieloket organiseert in 2015 diverse bijeenkomsten. In het voorjaar starten we met zonne- energie via de campagnebijeenkomsten van Zon Zoekt Drent. In het najaar starten we met diverse informatiebijeenkomsten over isolatie. Houd de agenda van het Drentse Energieloket en de gemeentelijke websites daarom goed in de gaten!

Zon zoekt Drent – zonnetour 2015
De data waarop er bijeenkomsten zijn:
* Aa en Hunze 31 maart
* Hoogeveen 16 april
* Midden-Drenthe  23 april
* Assen19 mei
* Tynaarlo 11 juni

Ook in Borger-Odoorn, De Wolden, Westerveld, Emmen en Noordenveld worden Zon zoekt Drent bijeenkomsten georganiseerd. De data worden nog bekend gemaakt. Kijk op www.zonzoektdrent.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie zie www.drentsenergieloket.nl . Het Drents Energieloket is telefonisch bereikbaar op dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur op telefoonnummer 085-7920158 of via info@drentsenergieloket.nl.