WAARSCHUWING aankoop zonnepanelen

WAARSCHUWING aankoop zonnepanelen

Helaas bereiken ons berichten dat een aantal woningeigenaren in Drenthe gedupeerd zijn omdat zij geen zonnepanelen geplaatst hebben gekregen, terwijl er wel voor (aan)betaald is. Naast de gecertificeerde en bekwame installateurs zijn in de zonnepanelenindustrie ook een aantal bedrijven actief die niet betrouwbaar zijn. Lees hier onze tips voor het kiezen van een geschikt bedrijf voor het installeren van uw zonnepanelen.

Hoe kies ik een betrouwbare installateur?

Ten eerste geven wij het advies om altijd goed te controleren met welk bedrijf u in zee gaat. Dat wil zeggen, is het bedrijf aangesloten bij een brancheorganisatie? En/ of is het bedrijf vakbekwaam door haar ervaring, diploma’s en referenties? Voor de aanschaf van zonnepanelen is het niet nodig om vooraf een aanbetaling te doen!

Check ons stappenplan

Voor meer informatie en tips om te komen tot een goede aanschaf van zonnepanelen, kijk op onze website voor een handig stappenplan met checklist.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op, telefonisch op dinsdag- en vrijdagochtend op: 085-7920158 of per mail info@drentsenergieloket.nl