Zonnelening Emmen open

Zonnelening Emmen open

1 maart 2016: Woningeigenaren in Emmen kunnen vanaf vandaag profiteren van een goedkope lening om zonnepanelen aan te schaffen. Omdat de zonnelening al eerder een groot succes was, hebben de provincie Drenthe en de gemeente Emmen opnieuw de handen ineen geslagen en het aanvraagloket weer opengesteld. Ook in 2016 kunnen inwoners tegen een lage rente maximaal € 7.500,- lenen voor de aanschaf van panelen.

Aanvragen?
Wilt u een zonnelening aanvragen? Ga dan naar: http://www.snn.eu/zonnelening/loket/ en volg de stappen, of kijk op http://www.snn.eu/zonnelening/ voor meer informatie.

Andere gemeenten
Veel Drentse gemeenten gaan ook in 2016 weer de zonnelening beschikbaar stellen voor particuliere woningeigenaren. In de komende maanden gaan diverse gemeenten via het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN) een loket openstellen om uw aanvraag in te kunnen dienen voor de zonnelening.

Wilt u een seintje krijgen op het moment dat het loket van uw gemeente open gaat voor de zonnelening?

Vul dan uw naam, gemeente en e-mailadres in op de website van SNN en u ontvangt een bericht op het moment dat het loket open gaat. Zie http://www.snn.eu/zonnelening/aanmelden/.