Bedrijven

Bedrijven

Hoe vind ik een geschikt bedrijf?

Als particulier woningeigenaar wil je kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van de bedrijven die energiebesparende maatregelen bij jouw thuis komen uitvoeren. We vinden het als het onafhankelijk energieloket daarnaast ook belangrijk dat je jouw eigen keuzes kunt maken in de bedrijven die je bij jouw thuis uitnodigt.

Op basis van de gemeente waarin jij woont en de maatregel die je wil laten uitvoeren, vind je hier een een overzicht van bedrijven die werkzaam zijn in jouw gemeente. De bedrijven die hier staan vermeld, hebben een kwaliteitscheck gehad die voldoen aan de kwaliteitseisen van onze partner, bedrijvenvereniging SLIM wonen met Energie.

Per branche bestaan diverse kwaliteitseisen. Klik hier voor een overzicht van kwaliteitseisen die wij hanteren voor bedrijven om deel te nemen aan het Drents Energieloket. Op basis van deze eisen moet je als woningeigenaar kunnen vertrouwen op de kennis en ervaring die aanwezig is bij deze bedrijven.

Ben je ondernemer en geef je uitvoering aan energiebesparende en duurzame maatregelen? En wil je graag dat het Drents Energieloket ook naar jouw bedrijf verwijst? Maak dan werk van energiezuinig wonen en neem contact op met SLIM wonen met Energie. Dat kan via info@slimwonenmetenergie.nl of via de website van SLIM wonen met Energie.