Welkom bij het Drents Energieloket!

We helpen je bij het energiezuiniger maken van je woning. Kies je gemeente op de kaart, of selecteer hem in de lijst hieronder. We laten dan zien wat er mogelijk is in jouw gemeente!

Over het Drents Energieloket

Op deze website kun je terecht voor vragen over het energiezuiniger maken van je woning. Welke stappen kun je nemen? Zijn er subsidies voor? Heb je vragen, dan is het loket telefonisch en via e-mail te bereiken. Het Drents Energieloket is een samenwerking tussen Drentse gemeenten en de provincie Drenthe en voorziet je van onafhankelijk advies en is niet gelieerd aan bedrijven.

Woning energiezuinig maken?

Wilt u ook uw woning updaten om zo energiezuinig en bewust mogelijk de toekomst tegemoet te gaan? Ga dan duurzaam 'up date' voor uw specifieke woningtype tijdens één van onze duurzame update avonden!

Kom naar onze duurzame up date avonden!

Geïnteresseerd in dé beste match voor uw woning? Meld u dan snel aan voor de duurzame up date avond in Midden-Drenthe, Coevorden, Emmen of Tynaarlo! Ga tijdens de avond 'up date' en kijk welke ‘update’ een match is voor uw type woning, wat dit gaat kosten en of u in aanmerking komt voor eventuele financiële regelingen.

Duurzaam up date voor uw woning!

Het plaatsen van dubbel of driedubbel glas en zonnepanelen, het installeren van verwarmingsknoppen of een zonneboiler: het lijken allemaal kleine maatregelen. Deze ingrepen hebben echter een grote impact in een bestaande woning: u bespaart energie, u verbetert uw wooncomfort én het is beter voor het milieu. Daarnaast is het een investering in de toekomst.

Hoe dan?

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel mooi, maar hoe doet u dit dan? Die informatie is te vinden op de speciale websitepagina van de Duurzame up date campagne. En de video hiernaast legt ook kort uit wat duurzaam updaten precies inhoudt!

Naar de 'up date' website