Aanmelden update avond

De Duurzame update avonden

Wilt u ook uw woning updaten om zo energiezuinig en bewust mogelijk de toekomst tegemoet te gaan? Kom dan naar de ‘duurzaam update avond’ van het Drents Energieloket.

Tijdens deze informatieavond maakt u kennis met het Drents Energieloket, dé onafhankelijke matchmaker tussen huiseigenaren en een energiezuinig huis. Door uw woning energiezuinig te maken, verhoogt u het comfort van uw woning, doet u iets goeds voor het milieu én gaat uw energierekening omlaag. Wij informeren graag over de mogelijkheden!

Wat gaan we doen?
Tijdens de bijeenkomst bekijken onze professionals samen met u wat u kunt doen om uw woning energiezuinig te maken. Of u nu een klassieke jaren ’30 woning, een rijtjeshuis uit de jaren ’70 of een vrijstaand pand uit het jaar 2000 hebt; op elk woningtype zijn maatregelen toepasbaar om energie te besparen. We kijken welke ‘update’ een match is voor uw type woning, wat dit gaat kosten en of u in aanmerking komt voor een eventuele financiële regeling.

In totaal organiseren we gedurende deze winter 10 Duurzame update avonden. De eerste drie avonden, in Meppel, Assen en Noordenveld hebben al plaatsgevonden. Hieronder een overzicht van de avonden die in 2020 zullen plaatsvinden. Meld u via de gele knop, rechts op deze pagina, aan voor de avond van uw keuze.

  • Westerveld, woensdag 29 januari 2020
  • De Wolden,  dinsdag 4 februari 2020
  • Emmen, dinsdag 11 februari 2020
  • Midden-Drenthe, dinsdag 25 februari 2020
  • Coevorden, donderdag 27 februari 2020
  • Tynaarlo, maandag 9 maart 2020

Op dit moment kunt u zich aanmelden voor Westerveld, De Wolden en Emmen. Het is binnenkort mogelijk om u voor de avonden in Midden-Drenthe en Coevorden en Tynaarlo aan te melden.