Collectieve inkoop zonne-energie van start in Aa en Hunze

Een grootschalige collectieve inkoop van zonnepanelen en zonneboilers. Deze inkoopactie georganiseerd door :Slim wonen met Energie is onderdeel van de campagne ‘Zon Zoekt Drent’ van het Drents Energieloket.

Zon Zoekt Drent en Zongemak

Het Drents Energieloket geeft al jaren mensen uit de hele provincie informatie en advies over zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen uw energierekening verlagen. We vinden dat iedereen recht heeft op duurzame energie. Om dit mogelijk te maken voor een grotere doelgroep, introduceren we iets nieuws: Zongemak. De collectieve inkoop Zongemak is een nieuwe aanvulling die u de kans biedt om betaalbaar, betrouwbaar én gemakkelijk voor zonnepanelen of een zonneboiler te kiezen.

:Slim wonen met energie

De uitvoering van de collectieve inkoop wordt verzorgd door :Slim wonen met energie. :Slim selecteert uitvoerders op basis van prijs, kwaliteit en ervaring, waardoor u zeker bent van een scherp aanbod. Het Drents Energieloket helpt u vervolgens bij het maken van de juiste keuze, doordat zij gedurende het hele proces klaarstaan om u te voorzien van onafhankelijk advies.

Wat mag u verwachten?

Na inschrijving neemt :Slim contact met u op. De adviseur komt langs, bekijkt het dak en bepaalt of uw woning geschikt is voor zonnepanelen en/of een zonneboiler. Na het bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte. Voor het advies aan huis en bijbehorend advies vraagt :Slim een eenmalige eigen bijdrage van €20,-. Meer informatie vindt u op http://www.slimwonenmetenergie.nl/zongemak/.

Inschrijven

Aanmelden voor deelname aan de collectieve inkoop kan via www.slimwonenmetenergie.nl/zongemak-aanmelden of telefonisch via 058 302 0022.