Bouwbedrijf Van Dijk


Dakisolatie
Dubbel glas
Energieneutraal wonen
Muurisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Zonnepanelen

Adres

Dorpstraat 12
8381 AN

Ga naar website

Eigenaar Niels van Dijk van Bouwbedrijf Van Dijk is betrouwbaar, denkt mee met u als klant, komt zijn afspraken na en kent een grote mate van persoonlijke betrokkenheid. Een goed advies geven, is voor ons vanzelfsprekend…

Als Meer met Minder aanbieder kan Niels van Dijk in Vledder u van een uitgebreid advies voorzien om energiebesparende maatregelen aan uw woning dan wel pand te realiseren.

Als u gerichte plannen heeft om een onderdeel te verbeteren kunnen wij u hierbij zelf van dienst zijn.
Als u de energieprestatie van uw hele pand wilt verbeteren, is het verstandiger om eerst een energiescan of een energieprestatieadvies (EPA) te laten maken om met de uitkomst van deze gegevens te gaan werken aan gerichte plannen voor energieverbetering. Dergelijke adviezen laten wij opstellen door gespecialiseerde partners. De uitkomsten communiceren wij dan samen met deze partijen aan u.

In verschillende gemeenten zijn er mogelijkheden om in een gedeelte van de kosten een tegemoetkoming te krijgen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar Niels via [email protected] om meer te weten te komen.

Weten hoe jij energie kunt besparen?

Wil je ook een lagere energierekening? Dat kan door je woning beter te isoleren of aan de slag te gaan met duurzame verwarming. Uiteindelijk kun je zelfs energieneutraal wonen. We vertellen je er alles over in de campagne 'Drent zit er warmpjes bij'. Kom naar een van de Bespaarmarkten die we deze winter houden bij jou in de buurt.

Lees meer