Jorritsma Bouw BV


Zonnepanelen
Dubbel glas
Vloerisolatie
Dakisolatie
Spouwmuurisolatie
Verwarming
Architect

Adres

Kielerbocht 41
9723 JA

Ga naar website

Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn bouwbedrijf oprichtte. Hij was een man die zijn vak verstond, een man die ‘de bouw meester’ was. Met zijn vakmanschap legde hij de basis voor het huidige Jorritsma Bouw.

Duurzaam bouwen

Duurzaam doen wat technisch mogelijk is. Het motto draagt uit dat er gezocht gaat worden naar oplossingen, mogelijkheden en kansen die de wereld van de techniek op het gebied van duurzaamheid te bieden heeft. Vandaag nadenken over de techniek van morgen; dat doen wij. In een maatschappij waarin we collectief willen dat woningen, gebouwen en producten beter zijn en langer meegaan, acht Jorritsma Bouw de ontwikkeling van duurzame bouwmethodes en –constructies van het grootste belang.

Met duurzaam bouwen combineren we een gezond leefklimaat met lage energielasten. Een slim ontwerp en de toepassing van duurzame energiebronnen maken een woning en/of een gebouw bijzonder energiezuinig.

Elke woning kan naar wens onder andere worden uitgerust met de juiste isolatie, HR++ beglazing, PV-panelen of zonnecollectoren en/of een warmtepomp. Afhankelijk van de gekozen voorziening(en) is energie van het openbare net vrijwel niet meer nodig. Dat is niet alleen erg goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Is jouw huis zonneklaar?

Ook duurzaam energie opwekken met zonnepanelen of een zonne-boiler? In de campagne 'Zon zoekt Drent' vertellen we je alles over de mogelijkheden van zonne-energie in jouw woning.

Lees meer