Susteen


Adres

Cohenwei 10
8914 BG

Ga naar website

U wilt uw huis verduurzamen tegen een scherpe prijs? Wij regelen dat! Maar we doen meer. We zijn uw directe aanspreekpunt van A tot Z op het gebied van verduurzamen. Uiteraard krijgt u van ons een deskundig energieadvies. Maar wij helpen ook bij het regelen van de financiering en subsidies. Dankzij landelijk gemaakte prijsafspraken kunnen wij altijd een interessante aanbieding doen. Dit geldt voor alle facetten van verduurzamen: zonnepanelen, maar ook bijvoorbeeld voor muur- en vloerisolatie of een CV-ketel. We werken samen met lokale installateurs. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit.

Wist u dat wij ook continue actief zijn met vernieuwing van onze diensten in uw voordeel? Zo ontwikkelen we nu een methode, waarbij wij vooraf een vastgestelde energiebesparing keihard garanderen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons. Er is altijd een adviseur bij u in de buurt.

  • – Wij zijn uw directe aanspreekpunt. Van A tot Z.
  • – Susteen start met energieadvies en biedt hulp bij subsidies en financiering.
  • – Landelijk inkoop + lokale partijen = scherpe prijs.

Weten hoe jij energie kunt besparen?

Wil je ook een lagere energierekening? Dat kan door je woning beter te isoleren of aan de slag te gaan met duurzame verwarming. Uiteindelijk kun je zelfs energieneutraal wonen. We vertellen je er alles over in de campagne 'Drent zit er warmpjes bij'. Kom naar een van de Bespaarmarkten die we deze winter houden bij jou in de buurt.

Lees meer