Bijeenkomst: gezamenlijke inkoopactie Coolkast

7 november 2019

7 november 2019

In dorpshuis De Schalle in Nijeveen en dorpshuis De Tiphof in Geesbrug staan sinds afgelopen zomer een innovatieve koelkast. Deze Coolkast heeft slechts 6 uur stroom per dag nodig om 24 uur te koelen, zelfs bij stroomuitval. In de afgelopen tijd zijn er door Coolfinity verbeteringen en aanpassingen gedaan en is er een nieuwere koelkast ontwikkeld. Zo heeft deze onder andere een glazen deur gekregen.

Sinds de start van deze pilot hebben veel andere sportverenigingen en andere dorpshuizen belangstelling getoond in de Coolkast. Daarom organiseert de provincie Drenthe samen met Coolfinity op vrijdag 29 november om 17.00 uur een bijeenkomst voor sportverenigingen en dorpshuizen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u de mogelijkheid om zo’n Coolkast aan te schaffen. U wordt vrijblijvend geïnformeerd over de mogelijkheden, de kosten en kunt u vragen stellen aan de fabrikant. En natuurlijk heeft u meteen de mogelijkheid om zo’n Coolkast aan te schaffen.

Aanmelden
Heeft u ook interesse in de innovatieve Coolkast? Kom 29 november naar het provinciehuis en laat u infomeren. Meld u aan bij Kamiel Bertels, via [email protected]
Vermeld de naam van uw sportvereniging en het aantal personen bij uw aanmelding.

Praktische info
Datum: vrijdag 29 november
Tijd: 17.00 – 18.00 uur
Locatie: Provinciehuis Drenthe
Aanmelden: [email protected]

Bedrijven