De Bespaarmarkt komt in Peize

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te besparen op uw energierekening ? Op dinsdag 28 november organiseert de gemeente Noordenveld vanuit het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in uw woning. De Bespaarmarkt vindt plaats in Café Boonstra en start vanaf 19.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Beginnen met energie besparen

Tijdens de Bespaarmarkt geven we u allerlei praktische tips en adviezen. Want waar dient u rekening mee te houden als u aan de slag gaat met vloer-, bodem-, gevel-, dakisolatie- en/of isolerende beglazing? Wanneer en hoe kunt u omschakelen naar een warmtepomp of zonneboiler? Wat zijn nu de belangrijke vragen die u een isolatiebedrijf, aannemer of installateur kunt stellen? En welke financiële mogelijkheden zijn er om de maatregelen te realiseren? Op deze vragen en meer kunt u antwoord krijgen tijdens de presentaties en op de bedrijvenmarkt.

Bedrijvenmarkt

Op de bedrijvenmarkt zijn diverse bedrijven aanwezig op het gebied van isolatie  (bodem, vloer, gevel, dak en  beglazing) en duurzame verwarming om u te voorzien van advies. Ook zijn energi coöperatie Noordseveld (ECN) en het Buurkracht Buurtteam Kortland aanwezig. Zij kunnen u informeren over mogelijkheden om in Peize samen aan de slag te gaan met energiebesparing.

De Bespaarmarkt op 28 november is gratis toegankelijk en start om 19.30 uur in Café Boonstra, Hoofdstraat 12 Peize. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.drentsenergieloket.nl/drentziterwarmpjesbij.

Doe de check

Wilt u alvast weten waarmee u energie kunt besparen in uw woning? Doe dan de woningcheck op de website van het Drents Energieloket.

Drent zit er warmpjes bij

De Bespaarmarkten zijn onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en woningeigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen.

Drents Energieloket

De campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, is een initiatief van het Drents Energieloket; een samenwerking van de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, SLIM, Buurkracht en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.

Bedrijven

Weten hoe jij energie kunt besparen?

Wil je ook een lagere energierekening? Dat kan door je woning beter te isoleren of aan de slag te gaan met duurzame verwarming. Uiteindelijk kun je zelfs energieneutraal wonen. We vertellen je er alles over in de campagne 'Drent zit er warmpjes bij'. Kom naar een van de Bespaarmarkten die we deze winter houden bij jou in de buurt.

Lees meer