Duurzame Up Date campagne succesvol afgerond

18 maart 2020

18 maart 2020

Duurzame Up Date campagne succesvol afgerond

Het zit er op; de laatste Up Date avond van de wintercampagne van het Drents Energieloket. Vorige week maandag organiseerden we, samen met gemeente Tynaarlo een drukbezochte avond in Vries. Meer dan 140 bezoekers kwamen af op de presentaties en de bespaarmarkt. In totaal zijn we er deze winter maar liefst negen keer op uit getrokken om Duurzaam Up Date te gaan in Drenthe.

In totaal kwamen er op alle avonden bij elkaar bijna 1028 bezoekers af. Hierbij waren 36 unieke bedrijven aanwezig, en ook hebben er 8 lokale energie initiatieven (waarvan een aantal energiecoöperaties) meegedaan aan de Up Date avonden.

Enquete

Inmiddels heeft een groot deel van de bezoekers feedback gegeven via een (nog lopende) enquete. Uit deze enquete blijkt dat 55% van de respondenten de avond (op een schaal van 0 tot 5) het cijfer 4 of hoger geeft! Daarnaast geeft bijna 29% aan dat ze aan de hand van de Up Date avond hebben besloten welke maatregelen ze willen gaan uitvoeren, en ook van plan zijn dit te gaan doen. Deze maatregelen hebben voornamelijk betrekking op het plaatsen van zonnepanelen en het isoleren van vloer en/of dak.
Wij kijken terug op een geslaagde wintercampagne!

Gemist?

Heb je de Duurzame Up Date avonden helaas niet kunnen bijwonen, maar heb je wel vragen over het verduurzamen van je woning? Bezoek dan onze Up Date websitepagina eens, of bel met het loket! Daar zitten Daniel en Jelte vier dagen per week om al je vragen te beantwoorden; 085 – 792 01 58

Bedrijven