Gratis energieadvies voor inwoners van Smilde, Bovensmilde en Hoogersmilde

Woont u in Bovensmilde, Hoogersmilde of Smilde? Wilt u onderzoeken hoe u energie kunt besparen? Of wilt u checken of uw huis aan betere isolatie toe is? Dan is de energiecoach iets voor u!

Wat doet een energiecoach?

Een energiecoach is een vrijwilliger die door een ervaren energieadviseur is opgeleid om u te helpen met het besparen van energie en het besparen op uw energierekening. De energiecoach geeft woningeigenaren een deskundig en onafhankelijk besparingsadvies.

Bij een bezoek van de energiecoach loopt de coach samen met u het huis door en checkt waar energie te besparen valt. Na afloop ontvangt u een lijst met besparingstips en een persoonlijk besparingsadvies. Ook kan de coach u helpen bij het vergroenen van uw energie-inkoop.

Voor wie?

Alle woningeigenaren in De Smildes kunnen een gratis energieadvies van de energiecoach aanvragen. Dus ga aan de slag met uw energieverbruik en maak gebruik van dit unieke aanbod van de Energie Coöperatie Duurzaam Bovensmilde. Ervaar de waarde van energie besparen en een lagere energierekening!

Hoe vraag ik een advies aan?

Bent geïnteresseerd in dit gratis besparingsadvies? Meld u zich dan aan bij de Energie Coöperatie Duurzaam Bovensmilde: Vermeld hierbij uw naam, adres en telefoonnummer. De energiecoöperatie neemt dan contact met u op voor een afspraak.

[email protected]  

Samenwerking

Ervaar de waarde van energie besparen is een project van de Energie Coöperatie Duurzaam Bovensmilde in samenwerking met de Energie Coöperatie Hooghalen en het Drents Energieloket.  Dit energiecoachproject wordt mogelijk gemaakt door de Expeditie Energieneutraal Wonen van de provincie Drenthe.

Bedrijven

Weten hoe jij energie kunt besparen?

Wil je ook een lagere energierekening? Dat kan door je woning beter te isoleren of aan de slag te gaan met duurzame verwarming. Uiteindelijk kun je zelfs energieneutraal wonen. We vertellen je er alles over in de campagne 'Drent zit er warmpjes bij'. Kom naar een van de Bespaarmarkten die we deze winter houden bij jou in de buurt.

Lees meer