Hoe warm zit jij erbij?

Heb je een hoge energierekening? Of wil je gewoon van die tochtige ramen en koude vloer af? Of wil je een duurzamer alternatief voor die oude cv-ketel? Doe dan mee met de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’. De komende maanden besteedt het Drents Energieloket extra aandacht aan woningisolatie en duurzame verwarming.  Heb je vragen over de mogelijkheden, hoe je het aan moet pakken of hoe je het kunt financieren? Het Drents Energieloket helpt je verder.

Doe de test

Je kunt meteen beginnen met energiebesparen. Kom binnen 5 minuten te weten hoe jij het beste energie kunt besparen en wat het kost en oplevert: klik hier voor de test van Verbeteruwhuis.

Drent zit er warmpjes bij

Samen met Drentse gemeenten organiseren we de komende maanden allerlei activiteiten op het gebied van woningisolatie en duurzame verwarming. Op Bespaarmarkten helpen we je verder met onafhankelijke informatie en kun je meteen in gesprek met bedrijven op de bedrijvenmarkt. Ook zijn we met het lokettteam aanwezig op events of bij gemeenten om energieadvies te geven. De volgende activiteiten zijn gepland:

Spreekuur op locatie

Vrijdag 26 januari van 19.00-21.00 uur/ zat 27 januari van 13.00 en 15.00 uur zijn we op de beurs Bouwplan Thuis in Wonen in Assen.

Bespaarmarkt

Donderdag 1 februari, Hoogeveen, Raadhuisplein 1, vanaf 19.30 uur

Dinsdag 6 februari, Gemeentehuis Gieten, vanaf 19.30 uur

Dinsdag 13 februari, Stad en Esch Lyceum, Ezingerweg 52 Meppel, vanaf 19.30 uur

Er volgen de komende maanden nog meer Bespaarmarkten en activiteiten. Kijk voor een actueel overzicht op: www.drentsenergieloket.nl/drentziterwarmpjesbij.

Stel je vraag

Heb je meteen een vraag over energiebesparing in je woning? Of wil je een telefonisch adviesgesprek aanvragen? Kijk op de website: www.drentsenergieloket.nl/contact

of bel op dinsdag- of vrijdagochtend van 9.00 uur- 13.00 uur naar 085 – 792 01 58.

Samenwerking

De campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, is een initiatief van het Drents Energieloket; een samenwerking van de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, SLIM, Buurkracht en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.

Bedrijven

Weten hoe jij energie kunt besparen?

Wil je ook een lagere energierekening? Dat kan door je woning beter te isoleren of aan de slag te gaan met duurzame verwarming. Uiteindelijk kun je zelfs energieneutraal wonen. We vertellen je er alles over in de campagne 'Drent zit er warmpjes bij'. Kom naar een van de Bespaarmarkten die we deze winter houden bij jou in de buurt.

Lees meer