Hoera, de nieuwe website is online! De afgelopen weken zijn we druk geweest om een betere website te maken waar je als inwoner van Drenthe alles kunt vinden over het energiezuiniger maken van je woning. We zijn erg trots op het resultaat!

Als woningeigenaar in Drenthe kun je je terecht op de website voor informatie over energiebesparing en – opwekking in je woning. Door de test Verbeteruwhuis te doen kun je meteen zien welke stappen je kunt nemen om je huis energiezuiniger te maken. Je kunt daarna alles lezen over deze maatregelen. En om het je makkelijk te maken kun je meteen kijken welke gecertificeerde bedrijven er in jouw buurt zitten om de werkzaamheden uit te voeren. Als je nog tegengehouden wordt door de kosten, op deze nieuwe website kun je heel overzichtelijk de mogelijke leningen en subsidies vinden die in jouw gemeente gelden. Als je wilt weten hoe andere mensen hun huis energiezuiniger hebben gemaakt, in de hele website hebben we relevante ervaringsverhalen geplaatst. En als je vragen hebt, kun je meteen contact opnemen. We helpen je dan graag verder. Wil je er even uitgebreid voor gaan zitten en tot de onderste steen van je energieverbruik komen? Maak dan een afspraak voor een telefonisch advies via de pagina adviesgesprek.

En zoals bij elke nieuwe website, kan er nog een linkje ontbreken. Dus zie je gekke dingen, of mis je nog iets? Laat het ons dan weten!

 

Bedrijven

Weten hoe jij energie kunt besparen?

Wil je ook een lagere energierekening? Dat kan door je woning beter te isoleren of aan de slag te gaan met duurzame verwarming. Uiteindelijk kun je zelfs energieneutraal wonen. We vertellen je er alles over in de campagne 'Drent zit er warmpjes bij'. Kom naar een van de Bespaarmarkten die we deze winter houden bij jou in de buurt.

Lees meer