Opleiding Drentse Energiecoach aan huis van start

28 maart 2019

28 maart 2019

Ben jij een gemotiveerde inwoner van Drenthe en heb je affiniteit met energiebesparing in en rond de woning? Vind jij het leuk om te werken aan het vergroten van de bewustwording van het energieverbruik door aan de keukentafel bij de mensen thuis voorlichting en informatie te geven over bespaarmogelijkheden en duurzame energieopwekking? Geef je dan nu op voor de opleiding!

 

Drentse Energiecoach aan huis

De Drentse Energiecoach is een niet commerciële, niet-gecertificeerde, lokale Energiecoach die op vrijwillige basis een verkennende energiescan geeft aan particuliere woningeigenaren in Drenthe. De coach werkt samen met en vanuit een lokale energiecoöperatie en / of  energiewerkgroep en voert maandelijks minimaal één huiskamergesprek / energiescan uit bij inwoners in de eigen gemeente.

 

De opleiding wordt dit jaar vier keer aangeboden en is er per cursus plaats voor tien deelnemers. De opleiding bestaat uit vijf maandagavonden van 19.00 tot 22.00 uur (vijf weken achter elkaar). De cursus start op 1 april (volgeboekt), 20 mei, 2 september en 4 november 2019 in het Provinciehuis in Assen. Er is veel belangstelling voor de opleiding en het aantal deelnemersplaatsen is beperkt dus geef je snel op! Voor meer informatie en aanmelden kijk op: https://www.drentsenergieloket.nl/drentse-energiecoach/.

De Drentse Energiecoach aan huis is een initiatief van Natuur en Milieufederatie Drenthe in samenwerking met het Drents Energieloket en wordt gesteund door de Provincie Drenthe.

 

  

Bedrijven