Alteveer trapt campagne 'Drent zit er warmpjes' bij af

Door Esther de Jong, Drents Energieloket

In Alteveer (gemeente De Wolden) is op 21 november de eerste van een reeks Bespaarmarkten ‘Drent zit er warmpjes bij’ van start gegaan. De 9 bedrijven en het Drents Energieloket hadden hun stands weer pico bello ingericht en waren er klaar voor. Het is telkens weer spannend hoeveel bewoners op zo’n informatieavond afkomen. Rond 19.30 uur begon het vol te stromen. Een kwartiertje later stond de teller op 120 personen, een fantastisch aantal. Wat opviel was dat mensen zich goed hadden voorbereid en gerichte vragen stelden. Er waren er zelfs die het kladblok bij de hand hadden om alles te noteren. In 2 aparte zalen werden nog presentaties gegeven over duurzame verwarming, financiële mogelijkheden en algemene tips over isolatie en een presentatie van Reestdal Energie. Van de mensen die we hebben gesproken, kregen we te horen dat ze veel hadden gehad aan de informatie. Op flipover had iemand geschreven: “Bedankt, goed gedaan!” En daar doen we het voor.

Wilt u ook aan de slag met isolatiemaatregelen? Zoekt u een duurzaam verwarmingsalternatief voor uw cv-ketel? Of wilt u weten welke subsidies, leningen en meer, er zijn?
Kom dan naar een van de volgende Bespaarmarkten!
www.drentsenergieloket.nl/drentziterwarmpjesbij.nl

Bedrijven

Weten hoe jij energie kunt besparen?

Wil je ook een lagere energierekening? Dat kan door je woning beter te isoleren of aan de slag te gaan met duurzame verwarming. Uiteindelijk kun je zelfs energieneutraal wonen. We vertellen je er alles over in de campagne 'Drent zit er warmpjes bij'. Kom naar een van de Bespaarmarkten die we deze winter houden bij jou in de buurt.

Lees meer