Vernieuwde campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’ van start

Na een kille winterse dag thuiskomen in een warm en comfortabel huis, wat is er fijner dan dat? Tijd om die koude vloer en tochtige ramen eens aan te pakken. Voor het Drents Energieloket hét moment om een campagne te starten voor woningeigenaren over isolatie en duurzame verwarming.

Drent zit er warmpjes bij

Wil jij meer informatie over het isoleren van je woning? Kom dan naar één van de Bespaarmarkten van het Drents Energieloket of bezoek het loket op locatie. Tijdens de Bespaarmarkten krijgen bezoekers onafhankelijke informatie over het energiezuiniger maken van hun huis en kunnen ze meteen in gesprek met lokale bedrijven. Bovendien geven we dit jaar ook informatie over duurzame verwarming zoals warmtepompen en zonneboilers.

Eerste Bespaarmarkt

  • Dinsdag 28 november: Café Boonstra te Peize, start 19.30 uur
  • Rest van de Bespaarmarkten volgt vanaf januari

Loket op locatie

Om woningeigenaren verder te helpen met al hun vragen over energiebesparing, komt het Drents Energieloket naar je toe deze winter. De komende maanden houden we spreekuur op locatie bij gemeenten en evenementen. Houd de website in de gaten voor data.

Blijf op de hoogte

In januari, februari en maart worden Bespaarmarkten georganiseerd in bijna alle gemeenten. Ook worden er in sommige gemeenten collectieve inkoop acties georganiseerd. Het Drents Energieloket komt langs voor een spreekuur op locatie en natuurlijk kun je altijd telefonisch of per e-mail terecht voor vragen over energiebesparing. Kijk voor actuele informatie op www.drentsenergieloket.nl/drentsziterwarmpjesbij of houd de Facebookpagina van het Drents Energieloket in de gaten.

Bedrijven

Weten hoe jij energie kunt besparen?

Wil je ook een lagere energierekening? Dat kan door je woning beter te isoleren of aan de slag te gaan met duurzame verwarming. Uiteindelijk kun je zelfs energieneutraal wonen. We vertellen je er alles over in de campagne 'Drent zit er warmpjes bij'. Kom naar een van de Bespaarmarkten die we deze winter houden bij jou in de buurt.

Lees meer