Verruimde openingstijden Drents Energieloket

Veel woningeigenaren zijn bezig met het energiezuiniger maken van hun huis en de wens om energie duurzamer op te wekken groeit. Voor vragen over hoe je dit aan kunt pakken en welke regelingen en subsidies er zijn kun je terecht bij het Drents Energieloket. Vanaf 1 februari zijn de openingstijden van het telefonische loket verruimd, naar vier dagdelen in de week. Vragen kunnen ook gesteld worden via e-mail of het contactformulier op de website.

Nieuwe openingstijden Drents Energieloket

Het Drents Energieloket kun je telefonisch bereiken op:

Maandagmiddag 13.30 – 17.00 uur

Dinsdagochtend 09.00 – 12.00 uur

Donderdagmiddag 13.30 – 17.00 uur

Vrijdagochtend 09.00 – 12.00 uur

Of stel je vraag via [email protected]

of via het contactformulier op de website.

Telefonisch adviesgesprek aanvragen

Heb je een wat complexere energievraag? Vraag dan een telefonisch adviesgesprek aan via de website. Dan kan de adviseur zich vooraf inlezen en word je teruggebeld.

Persoonlijk advies

Langskomen is niet mogelijk, maar je kunt wel persoonlijk advies inwinnen tijdens de Bespaarmarkten of spreekuur op locatie. Kijk hier voor een actueel overzicht van komende Bespaarmarkten bij jou in de buurt.

 

 

Bedrijven

Weten hoe jij energie kunt besparen?

Wil je ook een lagere energierekening? Dat kan door je woning beter te isoleren of aan de slag te gaan met duurzame verwarming. Uiteindelijk kun je zelfs energieneutraal wonen. We vertellen je er alles over in de campagne 'Drent zit er warmpjes bij'. Kom naar een van de Bespaarmarkten die we deze winter houden bij jou in de buurt.

Lees meer