Deel je verhaal

Ben je blij met jouw verbeterde woning en wil je anderen laten zien dat energie besparen niet moeilijk is? Deel jouw verhaal van het verduurzamen van je huis.

Ervaringsverhalen

Je hebt geïnvesteerd in een duurzaam huis. De koude vloer is verleden tijd en vol trots wek je je eigen energie op met zonnepanelen. Wij zouden het erg leuk vinden als je jouw verhaal wilt vertellen, want daarmee inspireer je andere inwoners!

Veel mensen twijfelen over energiezuinige maatregelen, want op internet zien ze door de bomen het bos niet meer. Er is zó veel informatie beschikbaar… Jouw verhaal helpt! Ben je blij met jouw verbeterde woning en wil je anderen laten zien dat energie besparen niet moeilijk is? Schrijf je dan hiernaast in zodat we je kunnen benaderen. Op deze manier geven we andere bezoekers een schat aan betrouwbare informatie.

Deel je verhaal

Ervaringsverhaal

Miriam van Dijk uit Paterswolde heeft een gloednieuwe, duurzame woning. Het huis is op zo’n manier gepositioneerd dat er optimaal gebruikt wordt gemaakt van de warmte van de zon. Dat, in combinatie met de hoge mate van isolatie en het verwarmen met infrarood panelen, maakt dat het huis op een natuurlijk manier wordt verwarmd en de energiekosten laag zijn. Ze hield open huis bij de duurzame huizenroute in Tynaarlo.