Voor bedrijven

Bedrijven op onze website

Het Drents Energieloket wil dat inwoners van Drenthe die hun huis energiezuiniger willen maken terecht kunnen bij goede, gecertificeerde bedrijven die de werkzaamheden uit kunnen voeren.

In onze campagnes ‘Zon zoekt Drent’ en ‘Drenthe zit er warmpjes bij’ betrekken we lokale bedrijven om zichzelf te presenteren aan geïnteresseerde inwoners op bedrijvenmarkten. Hierin werken we samen met onze partner :Slim wonen met energie. Bedrijven die voldoen aan bepaalde criteria, kunnen deelnemen aan de campagnes van het Drents Energieloket. Je kunt je ook aansluiten bij :Slim wonen met energie, maar dit is niet verplicht voor deelname aan de campagne van het Energieloket.

Bedrijven komen in ons netwerk via de campagnes of via :Slim en ontsluiten we via onze website. Wil je deelnemen in een volgende campagne van het Drents Energieloket? Neem contact op met :Slim wonen met energie. Als je meer wilt weten over de campagnes, neem dan contact op met het Drents Energieloket.

Disclaimer

De bedrijven op onze website zijn er om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Elk bedrijf met een vestiging in Drenthe kan hier worden weergegeven, mits deze voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen.

Deze kwaliteitseisen zijn opgesteld door Bouwend Nederland en Techniek Nederland. Vanuit deze brancheorganisaties is SLIM Wonen met Energie de beheerder van de bedrijfspagina op onze website. De bedrijven kunnen, indien zij willen, ook participeren in acties die het Drents Energieloket organiseert.

Wilt u met uw bedrijf op deze website komen te staan, mail dan naar [email protected].

*Het Drents Energieloket ontvangt geen financiële bijdrage van de weergegeven bedrijven.
**Let op: veel bedrijven komen op dit moment handen te kort en kunnen daarom laat reageren indien u hen benaderd.