Voor bedrijven

Op dit moment werken ruim 100 bedrijven samen in meer dan twintig SLIM consortia. Vanaf nu kan ook uw bedrijf zich aansluiten bij SLIM wonen met energie. Wilt u ook laten zien dat u expert bent op het gebied van energiezuinig wonen, dat u de klant ontzorgt met een totaalaanpak en echt met hem of haar meedenkt? Maak dan werk van energiezuinig wonen en sluit u aan bij SLIM wonen met energie.

Word een SLIM aanbieder

Wat is SLIM wonen met energie? Een groot aantal bedrijven, van aannemers, glaszetters, installateurs tot banken, makelaars en architecten, werkt samen in zogenaamde consortia om woningeigenaren te helpen hun woning eenvoudig, snel en betaalbaar energiezuinig te maken. Door samen te werken kunnen zij een totaalpakket bieden. De woningeigenaar heeft één contactpersoon die met hem meedenkt over welke maatregelen het meeste opleveren en het beste passen bij zijn of haar woonwensen en budget. Woningeigenaren kunnen ook in kleine(re) stappen toewerken naar een energiezuinige woning. Zo wordt energiezuinig wonen voor iedereen toegankelijk.

De voordelen van SLIM wonen met energie:

  1. Je kunt met uw bedrijf meeliften op de marketingcampagnes
  2. Je krijgt een eigen pagina op www.slimwonenmetenergie.nl en bent zo beter vindbaar en voor de consument herkenbaar als expert
  3. Je ontvangt het SLIM huisstijlpakket en marketingtools die je helpen bij het benaderen van klanten.

Kortom: een kans die je als bedrijf niet mag missen. Sluit jouw bedrijf zich ook aan bij de consortia?

Meld je dan hier aan